Module 4: L'educació multicultural

En la primera sessió, en José Ramón Lago ens ha parlat sobre la pràctica educativa en un marc culturalment divers. Ens ha mostrat diverses activitats i també possibilitats de treball. En una de les activitats hem hagut de dir coses sobre els altres assistents i ha quedat molt sorprès quan ha vist que no ens coneixíem i que no ens havíem presentat abans.
Una activitat que ens ha agradat molt a tots ha estat 'la maleta'. Aquí primer el professor/a i després cada alumne (un dia diferent cada un) ha de portar 3 coses importants per a ell/a i explicar a la resta perquè són importants.

En la segona sessió hem treballat amb un wiki. En Pau Cabot treballa a l'escola Mata de Jonc i ens ha explicat com fer servir un wiki i també totes les seves utilitats. Ha estat una sessió molt interessant i m'ha fet tenir ganes de crear-ne un per a la meva escola. Personalment, pens que un wiki és molt útil quan es vol treballar en grup i m'ha agradat molt la idea que van tenir a la seva escola de fer participar els seus antics alumnes en el 30è aniversari de l'escola aportant fotografies i escrivint comentaris.

Clica aquí per veure el wiki de l'escola Mata de Jonc.

No comments:

Post a Comment